Puterea dragostei 26 decembrie 2018 episodul 33

De ce este un nimic None? Ca nu ia făcut jocul Biancai? Văd că el este jignit in toate felurile, dar ea este vreo sfânta? Nu cunoști omul si îi faci propuneri? Ce fel de fata esti tu, care în fața tv o da pe timida și în spatele camerelor are tupeu și propuneri?

Nu are demnitate nu se respectă pe ea are caracter zero! Este o fata ieftină care sar vinde pe tavă la primul iesit in cale! Asta da exemplu!
Cum puteți să încurajați și să susțineri asa persoana ca Bianca? Daca ea crede ca, cucerești un bărbat, forțând, obligand sărind pe el ca o disperată, chiar daca persoana nu îi corespunde cu același sentiment dar ea tot insista și e disperata! Nu are demnitate și nu se respectă pe ea in primul rand .
Cum puteți incuraja asa comportament și asa persoana?

None a spus adevarul, este cel mai onest și natural si cu mult bun simt si onestitate și cu un caracter mare, așa că nu il mai jigniti și aruncați cu pietrii in el, ca nu merită să fie jignit este un baiat deosebit cu mult bun simt si un om cu coloană vertebrală și este cel mai celebral! Este un om care spune lucrurilor pe nume di in fata, și este un mare om !

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 33 din 26 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 33 difuzata astazi 26 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!