Puterea Dragostei 25 Martie 2020 Ep 248

Dupa ce a vazut ca a gresit fata de Turcu recunoscand fata de fete ca a exagerat Roxana a vrut sa-l surprinda pe Turcu dar s-a razgandit in ultimul moment si a facut o micuta criza de gelozie, de fapt surpriza era sa aniverseze despartirea lor. Ligi spune ca nu vrea sa lase sa se inteleaga ca ar fi disperata dupa Catalin si nu da curs niciunei discutii cu acesta, ba mai mult il acuza ca daca el se comporta cu restul fetelor asa cum a facut-o si cu Ella atunci situatia poate fi cu totul diferita si ea nu-si doreste un astfel de barbat langa ea mai ales dupa esecul avut cu Filip. Oprica o confrunta pe Bianca si-i spune sa nu mai incerce sa demonstreze ca ar avea ceva de impartit cu ea pentru ca nu are nimic, de fapt ea ar fi atacat-o si ea a adus razboiul in emisiune, Ramona isi da cu parere despre fosta relatia a lui Livian si-i spune acestuia ca se vede ca nu o mai vrea desi ea in continuare inca mai spera sa fie impreuna cu el, si poate inca i-a oferit false sperante. Andreea Oprica l-a judecat pe Catalin ca este pervers si de fapt in spate toata lumea isi doresc banii iar unii prea mult pun pret pe acest aspect renuntand chiar si la prieteniile create de ceva vreme in casa.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 25 martie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire al care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 248 difuzata astazi 25 martie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.


Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!