Puterea Dragostei 25 ianuarie 2019 Episodul 59

Fața lui N când a auzit că Andreea se îndepărtează de el, din cauză că vorbește mult despre Bianca. S-a tăiat ca maioneza. Nu se aștepta la o asemenea afirmație de la ANDREEA, era prea sigur pe el, că ANDREEA îi papă din palme. Bine știm cu toții că nici ANDREEA nu este ceea ce pare. A intrat cu dreptul în emisiune, dar pe parcurs microbul de ceartă bârfă etc.

Oricat de rau ar fi facut fata asta Bianca, el daca era barbat adevarat nu trebuia sa atace asa, e foarte urat eu sustin pe Bianca dar si daca nu as sustine niciodata nu as fi de acord cu un comportament asa jegos cum are None. E disperat dupa bani, niciodata nu am dat dreptate Roxanei dar astazi a spus un adevar, el nu vrea sa faca cuplu cu nimeni.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 59 din 25 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 59 difuzata astazi 25 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Partea 1.

Partea 2.

Partea 3.

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 19 Octombrie 2019 Ep 90

Devenit subiect de barfa in casa fetelor Jador pare sa aiba tot mai mult conflicte …

4 comments

  1. Simona este o prefăcuta, la fel si cealaltă concurenta noua, sper sa vadă și ele cum este sa fii degeaba în emisiune. Raluca asta ai și asteptat, sa vina Ricardo, sper sa zbori si tu..

  2. Hey guys,! I’m watchin from CA ..

  3. Episodul complet?

  4. Buna ziua

    Am un mesaj pentru domnisoara Raluca.

    Draga mamii, am tot vrut sa-ti scriu dar am zis ca la cat de inteligenta esti iti vei da singura seama ca tu nu ai ce cauta langa un astfel de om. Ma uit la emisiune ,uneori deoarece am copii de varsta voastra si vreau sa vad cum sunt tinerii “in afara casei”. Daca ai fiica mea, eu as fi preferat sa-mi pun capat zileleor decat sa te vad langa un astfel de barbat. Este violent , verbal fi fizic,convinsa fiind ca daca erati in afara casei, acum erai plina de vanatai, daca nu de fracturi. Este infatuat, frustrat si plin de ura, desi tu ai vazut in el doar bunatate. Ma uit cu cata insistenta cauta sa-l puna in inferioritate pe Jadore , doar pentru faptul ca acesta are facultate, incercand sa induca in mintea oamenilor faptul ca facultatea nu valoareaza nimic, ca el oricum este “cel mai inteligent” . Egoist pe faptul ca Jadore este deja un intrepret cunoscut, vrea ca scoata in evidenta ca tot el este mai “valoros”, pentru ca “stie” engleza. FUGI FATA MEA DE OMUL ASTA MANBAND PAMANTUL !!! NU MERITA NICI SA-TI PRONUNTE NUMELE , CU ATAT MAI PUTIN SA TE ATINGA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *