Puterea Dragostei 25 ianuarie 2019 Episodul 59

Fața lui N când a auzit că Andreea se îndepărtează de el, din cauză că vorbește mult despre Bianca. S-a tăiat ca maioneza. Nu se aștepta la o asemenea afirmație de la ANDREEA, era prea sigur pe el, că ANDREEA îi papă din palme. Bine știm cu toții că nici ANDREEA nu este ceea ce pare. A intrat cu dreptul în emisiune, dar pe parcurs microbul de ceartă bârfă etc.

Oricat de rau ar fi facut fata asta Bianca, el daca era barbat adevarat nu trebuia sa atace asa, e foarte urat eu sustin pe Bianca dar si daca nu as sustine niciodata nu as fi de acord cu un comportament asa jegos cum are None. E disperat dupa bani, niciodata nu am dat dreptate Roxanei dar astazi a spus un adevar, el nu vrea sa faca cuplu cu nimeni.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 59 din 25 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 59 difuzata astazi 25 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Partea 1.

Partea 2.

Partea 3.

error: Content is protected !!