Puterea Dragostei 24 ianuarie 2019 Episodul 58

Nu sunt fan None, însă am văzut ca este foarte criticat pt cele spuse Biancăi aseară. Eu cred ca are dreptate pt ca emisiune se numește puterea dragostei, și dacă ea nu place și nu e plăcută de nimeni de ce mai sta in casa?

Din cate stiu eu emisiunea asta continua pentru ca are raiting si datorita telespectatorilor care voteaza! De cate ori a fost None favorit si de cate ori a fost Bianca. Deci vedeti-va de treaba ca Bianca are sustinatori de zece ori mai multi decat oricare altul acolo.

Tot va ofticati atata ca sta fata acolo , poi bine frate ca va plac animatoarele , damele de companie si videochatistele! Atata strategie cata zace in ei sa o detroneze pe fata asta de 19 ani nu am mai vazut, lacomie de doamne feri mai ales la None si baietoasele alea doua de Roxana si Andreea, aici eu Trio: None a avut relatii cu Roxana de Revelion a confirmat-o un fost concurent din emisiune.

Andreea a avut experiente si cu femei de aceea atractia asta mare fata de Roxana, si e clar None are doua luptatoare acolo care il ajuta sa isi atinga scopul ! Plus se vede de la o posta ca in relatia Andy Roxana doar gura e de ei ca de iubit nu se iubesc iar Andy e mereu de partea lui Adrian si Roxana de partea lui None.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 58 din 24 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 58 difuzata astazi 24 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Episod complet.

error: Content is protected !!