Puterea Dragostei 24 August 2019 Sezonul 2 Ep 36

Bianca a demonstrat ca este mai desteapta si mai inteligenta decat multi din casa, si nu se vede si au si recunoscut ca au zis din rautate ca e neingrijita unele concurente care erau invidioase pe ea! Iar in privinta studiilor! Nu iri trebuie studii superioare să ai bun simt si educatie.

Fiecare voteaza pe cine vrea. Asta inseamna ca este plăcuta de foarte multa lume. Chiar daca unii arunca cu vorbe grele si in ea și in sustinatorii ei, prea putin ii intereseaza, fiecare vede ce vrea si percepe cum vrea informatiile, tu vezi teatru, eu vad emotie. Toata lumea isi da cu parerea, emisiunea nu este pentru promovarea facultatilor, dar noi nu stim sa vorbim in accord, facultatea este buna pe plan profesional nu neaparat iti arata calea in viata.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 24 august 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 36 difuzata astazi 24 august 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!