Puterea Dragostei 24 Aprilie 2019 Ep 135

Sunt de vreo doua zile pe grup si vad ca majoritatea sunt impotriva Roxanei. Nu o plac in mod special, dar nici impotriva ei nu sunt. Fratilor, stiu ca se crizeaza si urla, dar voi sunteti atenti la emisiune? Chiar nu vedeti ca au facut gasca impotriva ei si zi de zi o intarata si o jignesc? Voi cum ati reactiona in locul ei? Nu cred ca e singura cu defecte acolo? De-a lungul emisiunii, cam toate au fost puse la zid dintr-un motiv sau altul. Nu e cea mai frumoasa femeie, dar nici asa urata nu este cum o fac unii. Macar ea a fost constanta si nu a facut bisericute din interes.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 24 Aprilie 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 135 difuzata astazi 24 aprilie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.00.

Partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!