Puterea Dragostei 23 Martie 2019 Episodul 108

Zicea Raluca ieri pe live ca iese ea favorita pentru ca se face suma voturilor pro si contra unui concurent si ce mai raman se pun.
Adica nu a iesit Bianca pentru ca majoritatea sustinatorilor celorlalti concurenti au votat Bianca la eliminari, iar ea avand cele mai multe voturi contra dintre toti, dar si cele mai multe voturi pro, iese suma voturilor totale ramase prea mica, oare e adevarata chestia asta?

Totusi de ce era Raluca atat de sigura ca ea o sa iasa si astazi favorita? Prea multa certitudine avea, ceva e putred aici oricum. Totusi, votati Raluca la eliminari.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 108 din 23 martie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 108 difuzata astazi 23 martie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

EDITIE COMPLETA.

error: Content is protected !!