Puterea Dragostei 23 ianuarie 2019 Episodul 57

Daca ne luam dupa emisiune, singurii care aveau treaba cu ea au fost Ștefania si Adelin! Adrian nu intelegea ce mai cauta Plusica in emisiune, ca din cauza ei a plecat Larisa.. dar Larisa ce cauta in emisiune?

Ca nimeni de acolo poate doar None ii parea mai interesant dar el si a ales alta fata.. Alexandru ce face acolo? Eu nu vad ca face vreun gest pt a o cuceri pe Plusica, de Jador nu mai zic nimic.. Bianca nu stiu ce asteapta ca si ea e de ceva timp si degeaba. Adrian are un cuplu facut la misto care se destramă..Raluca o sa fie terminata dupa despartire.

Roxana si Andy inca se cunosc si incearca sa se adapteze, Viorela si Ștefan.. hmm, chiar nu stiu ce sa spun despre ei, sper sa si mențină cuplul. Deci concluzia e ca majoritatea nu merita sa stea in emisiune. O sa se ajunga in finala fara cuplu si Power of love o sa se transforme in Power of money, parerea mea.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 57 din 23 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 57 difuzata astazi 23 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Episodul este complet => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!