Puterea Dragostei 22 Martie 2019 Episodul 107

Jador, None si Andy nu merita sa mai revina in emisiune, unul dintre motive ar fi ca toti cauta reclama, si reintoarcerea lor nu ar conduce la un posibil cuplu in casa ci doar sa isi piarda timpul si sa devina cat mai populari. Ati auzit si voi cum None si Andy au spus ca vor ‘femei smechere’, care stiu ce vor de la viata, acesta este si motivul pentru care Bianca este denigrata si supusa la orice fel de umilinta, pentru ca este o copila care, din cauza manipularii lui None, a devenit ‘un cal cu ochelari’, practic ea ar fi facut orice ar fi vrut None, si asta pentru ca avea sentimente reale pentru acesta. Si va mirati de ce acum, Bianca vrea sa cunoasca un baiat? Pai au trecut 4 luni, si cred ca este si timpul sa-i testeze pe unii concurenti ce apar in casa, pentru a nu repeta povestea anterior specificata cu None.

Jador, fie ca recunoaste sau nu, stim prea bine ca aparitia sa in Casa Puterea Dragostei i-a prins bine, a devenit popular, a scos si piese folosindu-se de Simina, ca nu recunoaste, este partea a doua.

Andy, este un baiat bun, care s-a lasat ‘infectat de sindromul None’, si daca Roxeta nu mai este o femeie Smechera’, inseamna ca nu stie cum arata una.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 107 din 22 martie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 107 difuzata astazi 22 martie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 – de la ora 11.

Partea 2 – de la ora 17.

error: Content is protected !!