Puterea dragostei Gala din 22 decembrie 2018 episodul 30

Oameni buni, voi ați auzit ce am auzit și eu azi din gura Roxetei? Pai mai femeie, tu erai leșinata după Valentin, amore, in timp ce Bia de la început a zis ca i place de None și ca s-a îndrăgostit de el. Tu, ca o nesimțita ai hotărât sa te îndrăgostești fulgerător de None, nu ți-a pasat ca între ei putea ieșea ceva, și fără sa ți pese de sentimentele ei deși inițial te ai dat prietena. Acum vii tu și o acuzi pe Bianca ca și cum ea ți ar fi furat bărbatul.

Ce tupeu ai in tine! Sa nu mai spun ca Bianca e o finuța cu tine iar tu te dai de gol prin limbajul si gesturile de vagaboanta! Ii atragi atenția ca ea a făcut liceul economic iar tu nu știu ce business, dar nici măcar nu stăpânești gramatica limbii romane! Eu in locul tău m as face mică și as tăcea când vorbește Bianca! Ea și None sunt făcuți unul pentru altul, oamenii de acasă ii susțin, iar tu n-ai făcut decât sa te bagi ca musca in lapte ca sa nu zic altceva!

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 30 din 22 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 30 difuzata astazi 22 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Bianca Și None, acordați-va o șansa și faceți telespectatorii Fericiți! Chimia dintre voi se vede

UPDATE! EPISODUL este COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!