Puterea Dragostei 20 Ianuarie 2020 Ep 183

Plecarea lui Marius din emisiune a facut-o pe Pirui sa explodeze la adresa lui Livian cu o serie de amenintari de votare spre eliminare dar si jignire catre Bianca spunandu-i chiar ca acest dupa plecarea sa din emisiune o sa ramana singura pentru ca el doar se foloseste de ea si nimic mai mult. In apararea sa Livian spune ca toata casa este acum impotriva sa si prezenta sa deranjeaza pe unii mai mult decat ar spune ei in realitate pentru ca se aproapie si finala si isi doresc sa elimine competitia. Aparitia lui Mircea in casa incanta multe fete si daca la inceput Pirui era decisa sa plece acasa astazi are un dans exact cu el, de unde intelegem ca de fapt totul ar fi doar cuvinte goale si nici ea nu stie exact daca are sentimente pentru Marius sau doar s-a obisnuit cu prezenta sa. Ieri in gala concurentii au fost iertati de toate iesirile lor insa au primit si cateva interdictii cum ar fi vacante anulate dar nu trebuie sa profite de acest nou inceput pentru ca pedepsele vor fi mult mai aspre.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 20 ianuarie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 183 difuzata astazi 20 ianuarie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!