Puterea Dragostei 2 Februarie 2019 Episodul 66

Da pe None cand il da afara. Asta de tot face cuplu de cand a intrat in emisiune. S-a indragostit de bani, nu vedeti privirea lui e un fel de: Va fac pe toti fraierilor! Asta ii plimba in buzunar si ii foloseste ca moneda de schimb pe toti concurentii. Oare sustinatorii lui nu vad asta? Oare nu s-a vazut falsitatea? Oare nu s-a vazut ca el face jocurile? Oare nu s-a vazut ca a vrut la inceput sa se combine cu bianca doar cu scopul de a lua voturi. Bianca l-a pupat in afara emisiunii si el i-a zis ca in emisiune de ce sa nu stam si sa ne pupam?

Adica e clar ca el vreea sa ia voturile biancai. In dragoste nu exista varsta dar se vede clar ca el nu o place pe bianca, nu a placut-o nici pe andreea, nu a fost gelos nici pe roxana si comportamentul lui fals duce pana acolo unde a judeca orice imoralitate din emisiune. Se vede psihologul emisiunii, desi el in afara emisiunii e un fals comportamentul lui e complet diferit, e imoral, dar acolo nu il judeca nimeni ca nu il vede nimeni la televizor.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 66 din 2 februarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 66 difuzata astazi 2 februarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Episod complet.

error: Content is protected !!