Puterea Dragostei 19 Iunie 2019 Ep 183

Fata asta Bianca, pentru ca a fost votata si a castigat asa cum spunea Degetel in gala “prea mult”, a fost sacul lor de box, dar in ciuda lor ea nu s-a lasat doborata asa cum au vrut ei. Chiar ma intreb de ce atata ura, a dat in cap cuiva, v-au furat boii de la caruta? Sunteti penibili. P.S aviz celor care faceau zilele trecute postari despre Bianca si Bobicioiu, de asta sustinatoarele Biancai nu il plac si nu intelegeam rostul asocierii lor, pentru ca omul e fals, cica a avut sentimente pentru ea, pai daca ar fi avut, ar fi ramas o urma de respect si nu o injura si nu se amuza de ce spun cei doi, ba mai completa si el, se putea abtine. Pe zi ce trece arata ce a urmarit el cu adevarat, locul 1 la care a visat atata de mult si uite ca turcii i-au indeplinit dorinta.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 19 iunie 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 183 difuzata astazi 19 iunie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!