Puterea dragostei 19 decembrie 2018 episodul 27

Eu una nu va înțeleg atunci când jigniti moderatorii. Ce vina are Andreea Mantea ca nu înțeleg? În primul rand, NU este emisiunea ei, ci a turcilor ei ii zic ce trebuie sa facă, iar ea sa respecte niște norme. Exact ceea ce faceți și voi la locul de munca.

În al doilea rand, e plecata de acasă cu un copil mic fără ajutorul nimănui printre străini și niște circari în acea casa. Viata ei personala este mai importanta decât o emisiune, iar dacă va decide sa vina acasă foarte bine, dar pana la ajunge la astfel de concluzii penibile, denota capacitatea voastră de gândire și ca TV ul dăunează prea mult unora dintre voi.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 27 din 19 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 27 difuzata astazi 19 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Mergeți voi și prezentați dacă sunteți mai bune. E chiar jenat și grotesc modul în care ajungeți sa gândiți și sa va schimbați pentru o emisiune. Vouă chiar va place circul și falsitatea degeaba va dați după pomi.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!