Puterea Dragostei 18 Septembrie 2019 Sezonul 2 Ep 59

Pe zi ce trece vedem tot mai mult ca iubirea din casa dispare, in afara de doua cupluri care oficial le putem vedea restul stau acolo pentru a prinde experienta sau poate pentru ca isi asteapta vreo printesa sau print care sa-i roage sa se cunoasca, timpul trece si in afara de circ si certuri nu se vede mai nimic, se readuc vechi concurenti doar pentru ca actualii nu prea au chef decat de a fi cunoscuti, ar trebui sa se puna mai mult accent pe a crea un cuplu nu de a sta pe canapele.

Mariana pare sa nu mai fie acceptata de unele fete din casa, si cred ca e o fata prea copilaroasa. Nu s-a maturizat inca si de aceea se joaca. Intr-adevar, ea ar trebui sa se controleze mai mult, pentru ca este putin obositoare, dar sunt convinsa ca daca ar fi lasata in pace si daca nu ar mai fi provocata si luata in ras s-ar schimba. Ei trebuie sa-i se vorbeasca normal si trebuie sa i se spuna frumos ca greseste. Cand Jador sau chiar Mocanu o rugau, ea se potolea. Fetele o ataca permanent in grup si apoi o acuza tot pe ea.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 18 septembrie 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 59 difuzata astazi 18 septembrie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.

Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!