Puterea Dragostei 18 Martie 2020 Ep 241

Aparitia Ramonei pare sa-l incante pe Livian care da curs unor discutii spre surprinderea Biancai care pare sa fie geloasa pe acesta desi ei sunt despartiti, Turcu si Roxana isi arunca sageti otravitoare si chiar se vede nepotrivirea dintre cei doi mai ales ca nu este frumos sa iti speli lucrurile in public mai ales ca relatia lor la inceput a fost asa cum au spus ei, bazata pe iubire care s-a dovedit a fi acum doar una falsa si cu strategii. Sergio ste compatimit de fete si o critica pe Oprica pentru faptul ca l-a refuzat pe acesta spunand ca intre ei este o diferenta de varsta mult prea mare si afirmand ca ea il doreste pe Andy sa vina in competitie desi el este mai mic decat Sergio, deci se deduce faptul ca este doar un pretext prin care se lasa acoperita. Berna pare sa fi inceput sa saboteze orice sansa de impacare dintre Bianca si Livian dar Catalin pare sa fie preferatul noii concurente pe care-l si cheama in camera rosie pentru a schimba cateva vorbe spre uimirea lui Livian.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 18 martie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 241 difuzata astazi 18 martie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.


Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!