Puterea dragostei 18 decembrie 2018 episodul 26

Viorela, este o mare scorpie si este o parere a mea, foarte urat ce face aceasta fetița care se pretinde a fi o mare domnișoara.

Este cea mai rea dintre fete, și ca sa își asigure locul in emisiune se cuplează cu oricine ii iese in cale. Păcat de Ștefan părea un băiat ok. Fata asta nu are nici măcar Rușine fața de ea. Își face familia de ras și pe părinții ei care cu siguranța i-au oferit o educație dar după cum se vede a fost in zadar.

Foarte urat ca își evidențiază gesturile de femeie ușoară pe la tv sa o vadă o țara întreaga. A fost cea mai cuminte la început ca sa câștige încrederea noastră dar din păcate tot singura și-a dat masca jos. Sa ii fie Rușine, alte fete de varsta ei au ocupații constructive dar ea își păstrează singura imaginea. Rușine, de asta suntem văzute toate femeile din România ca niște “panamarake” din cauza specimenelor ca Viorela care stau și se întind pe la tv cu toți și apoi au pretenții de respect. Urat caracter. Faci țara de Rușine prin Turcia.
Puterea dragostei 18 decembrie 2018
Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 26 din 18 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 26 difuzata astazi 18 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

A vrut sa apara la tv, nu a stiut ce implica acest lucru! Daca vrei faima/denigrare iti asumi acest lucru! Draga mea Viorela se pare ca te depaseste acest lucru! Fa un lucru bun si iesi din emisiune, lasa pe altcineva sa intre!

UPDATE! EPISODUL este COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!