Puterea Dragostei 15 Decembrie 2019 Ep 147

Pirui a fost se pare deranjata de faptul ca Marius ar fi avut in culise o idila cu Manuela si a negat acest fapt oferind doar o varianta a lui care l-ar fi enervat spunand ca a fost o joaca din partea ei si ca el ar fi refuzat-o ca vrea sa o cunoasca mai bine pe Pirui si infuriat de acuzatiile ei aceasta a plecat din platou. Prietenia dintre Bianca si Manuela este destramata si se poate vedea cine are strategie in casa si cine a venit cu adevarat pentru iubire, tot Bianca a fost cea care a spus ca Manuela s-a imprietenit cu Deea pentru a sta aproape de Ricardo si Deea a acceptat sa se impace cu ea pentru ca a vrut sa-l protejeze si pe el pentru a nu mai exista conflicte intre cei doi, Denisa a luat si ea atitudine considerand ca tot Manuela este cea care incearca sa saboteze relatia ei cu Iancu in timp ce mai multe voci declara ca Iancu ar fi atras de Pirui.

Cartonasele si-au anuntat deja prezenta in aceasta gala cu iesirea lor trebuie cumva pedepsita si exact asa cum a promis gala este colorata si ei stiu cel mai bine de la cine isi vor lua la revedere. Mariana o ataca pe Ella spunand ca ea s-ar fi culcat cu, Culita fratele lui Iancu si enervata de acuzatii ii spune sa aduca dovezi daca nu sa isi ia garzi de corp pentru ca nu mai raspunde de ce o sa faca in privinta ei. Manuela sare sa o aparere pe Ella si spune despre Mariana ca a fost in diferite cluburi si dansa la bara cat de poate de dezbracata, Andreea O. spune ca daca Ricardo mai face vreo gluma cu ea il bate direct si cam asta este.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 15 decembrie 2019 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 147 difuzata astazi 15 decembrie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!