Puterea dragostei 15 decembrie 2018 episodul 24

N-am crezut nici o clipa ca None o prefera pe Roxana datorita biletelelor si cadourilor primite de la ea.
Mai degraba, cred ca nu e sigur de el , asa cum singur a recunoscut, si ca urmare vrea sa se asiugure ca orice ar fi el n-o sa fie gelos vreodata.

Draga de Roxi, l-a gadilat la sentimente prin semnale discrete pe unde de radio-șanț iar mai apoi de buna voie si nesilita de nimeni si-a apleacat capsorul in fata lui rugandu-l sa-i puna zgarda strans, strans la gat ( asa cum i se pune cainelui rau sa nu scape ). Ce dovada induiosatoare de iubire!
Puterea dragostei 15 decembrie 2018 episodul 24
Un nou format in televiziunea Romaneasca, emisiunea ‘Puterea dragostei‘ este destinata persoanelor care vor sa isi intalneasca marea dragoste, fara a tine cont de faptul ca iubirea lor este in prim planul camerelor de filmat.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 24 din 15 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 24 difuzata astazi 15 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Langa o asemenea comoara inestimabila de fata – None se pregateste sa-si faca o asigurare de viata vesnic tihnita si in contract sa fie stipulat clar ca: Valentin sigur nu se intoarce si nici ea nu mai scapa in club la agatat.

UPDATE! EPISOD COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!