Puterea Dragostei 14 Martie 2020 Ep 237

Tensiunile dintre Andreea Pirui si Marius se amplifica acestia se suspecteaza de infidelitate cel vizat este chiar Catalin care tot vorbeste cu ea si atunci cand el a aparut nu i-a oferit nici macar o atentie, Ligi continua cu diferite comentarii la adresa lui Philip iar Berna nu mai rezista acestor provocari venite din partea ei si o asigura ca acesta nu o sa fie niciodata cu ea si ca ar trebui sa inceteze odata cu toate discutiile. Prietenia dintre Ligi si Pirui este pe sfarsite si nu mai are acoperire de nicaieri atata timp cat ambele au planuit sa il inlocuiasca pe Marius in lipsa sa si pentru ca acesta este atent la fiecare detaliu si-a dat seama imediat ca el este jucat cu prefacatorii din partea Andreei care se dadea cea mai apta de a avea o relatie dintre toate fetele din casa pe cand ea jongleaza intre barbati vrand sa gaseasca cel mai probabil o siguranta care sa-i ofere stabilitate personala. Culisele ciocnirilor dintre Sergio si Gabriel ies la iveala cu detalii totul pare sa fi pornit de la camera in care sa locuiasca si Turcu a asistat la intregul scandal. Oprica a spus ca il simpatizeaza pe Catalin dar asta nu inseamna ca trebuie ca ea sa-l cucereasca, mai mult a adaugat ca nu este deranjata de apropierile dintre el si Ligi desi daca stam si analizam fiecare reactie ceva se petrece in sufletul ei.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 14 martie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 237 difuzata astazi 14 martie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!