Puterea dragostei 14 decembrie 2018 episodul 23

Doresc să fac această postare pentru ca simt nevoia De ce ajungem sa judecăm pe Mădălin Marius ca i-a dat pantalonii Roxanei daca dădea Biancai nu mai făcea nimeni urât menționez susțin si Bianca si None.

Bianca ramane favorita mea si None doar concluzia mea este ca suntem răutăciosi deoarece daca dădea pantaloni Biancai sincer nu mai se făcea atata Tam tam Sper si Bianca sa-i ceara lui None un tricou, sigur il da, None mie imi sunt dragi amandoi si o să-i votez pe ambii nu trebuie sa fim răi deoarece inca None nu a ales.

Un nou format in televiziunea Romaneasca, emisiunea ‘Puterea dragostei‘ este destinata persoanelor care vor sa isi intalneasca marea dragoste, fara a tine cont de faptul ca iubirea lor este in prim planul camerelor de filmat.
Puterea dragostei 14 decembrie 2018 episodul 23
Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 23 din 14 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 23 difuzata astazi 14 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Bianca are 19 ani este frumoasa si pura dar este incoltita de toate, cand intervine o face pentru a se apara, sper sa nu fie o mare dezamagire si sa aiba un caracter urat si rautacios.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!