Puterea Dragostei 13 Mai 2019 Ep 151

Draga Raluca este o vorba din batrani, cum iti asterni asa dormi, am crezut ca lectiile de viata pe care le-ai primit te-au invatat ceva, da de unde, nu ma asteptam sa inveti ceva, din contra mintea ta luminata face intotdeauna planuri diabolice impotriva lui Bianca, gresit Raluca, Bianca nu este fata naiva pe care o crezi tu, din fericire Bianca e o fata desteapta, mult mai desteapta ca tine care stie ca tu esti o fata caruia i-a cazut masca, si care si-a aratat adevaratul caracter in gala.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 13 Mai 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 150 difuzata astazi 11 mai 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie integrala.

Poate iti place si

xyz

Chefi la cutite 14 Octombrie 2019 Sezonul 7 Episodul 11

Ultima degustare a fost se pare exact asa cum toti cei trei chefi si-au dorit, …

2 comments

  1. Alex nu o iubește pe Simina. Lasa-l Simina, fugi cât mai repede și cât mai departe de un astfel de om violent și obraznic .Nu te merita!

  2. Indiferent ce face,cat tipa,cat se enerveaza,Roxana ramane ce-a mai corecta si mai sincera.Ati lovit in ea cu tot ce este posibil,a lovit Andi,a lovit Mocanu exact ca Andi,au lovit bibisori,dar noi nu suntem orbi,asa ca o v-om sustine in continuare.Am vazut o Raluca cu trecut si strategii cu lacrimi false.Am vazut o Bianca barfitoare,rea care nu cauta iubire,ci altceva pe langa bani,am vazut-o si pe Simina,si pe Deea care joaca pentru regie.Nu am vazut nimic compromitator despre Roxana,un sarut nu desface un cuplu,sa fim seriosi,iar Mocanu,a avut interesul lui,a castigat voturi,sa vedem acum ce o sa faca?Pacat ca nu sunt pedepse,ca pot sa iasa ,sa doarma impreuna,si chiar in vacanta sunt care s-au vazut,dar asta accolo nu conteaza,asa cum nu conteaza care cu care face sex.Atunci ma intreb, despre ce dragoste e vorba si cat adevar exista? Pacat,speram sa se termine cat mai curand,si sa nu mai continue aceasta emisiune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *