Puterea dragostei 13 decembrie 2018 episodul 22

Daca placi pe cineva lupti pana in secunda in care vezi cu adevarat ca nu merita! Fiecare i-au dat sperante si e normal ca ea sa ii fi crezut pe cuvant!

Plus si ea a gresit cu ceea ce ia zis lui None, altfel nu se ajungea unde sa ajuns! Fiecare are dreptul sa placa pe cine vrea. Asta vine din suflet. Daca tu consideri ca se umileste inseamna ca tu cand placi un baiat sau te indragostesti il placi cu mintea si cam atat. Plus nu ai dreptul sa judeci greselile ei sau ca face ea, ce simte.

Un nou format in televiziunea Romaneasca, emisiunea ‘Puterea dragostei‘ este destinata persoanelor care vor sa isi intalneasca marea dragoste, fara a tine cont de faptul ca iubirea lor este in prim planul camerelor de filmat.
Puterea dragostei 13 decembrie 2018 episodul 22
Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 22 din 13 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l carei sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea sens, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 22 difuzata astazi 13 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Suntem oameni liberi si putem face absolut orice simtim. Nu scrie nicaieri ca daca tu nu esti de acord ea nu trebuie sa il placa, sau ca trebuie sa placa pe cine vrei tu.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!