Puterea dragostei 12 decembrie 2018 episodul 21

Cata nesimtire poate avea această domnișoară (Viorela) sa mai aiba un astfel de comportament după ce a vazut o țară întreaga cum sa folosit de Madalin sa rămână in competitie sa mai folosească tonul pe care la folosit cu Aniela, Madalin a fost votat sa plece tot la cererea ei pentru ca, după ce a obținut prietenia cu fetele nu a mai avut nevoie de el.

Viorela a facut cuplu cu Madalin doar pentru ași asigura un loc in casa, la fel a facut si cu Bianca, toate au atacat-o mai putin Bianca dupa ce sa împrietenit cu fetele din casa a inceput sa o atace pe Bianca.

Un nou format in televiziunea Romaneasca, emisiunea ‘Puterea dragostei‘ este destinata persoanelor care vor sa isi intalneasca marea dragoste, fara a tine cont de faptul ca iubirea lor este in prim planul camerelor de filmat.
Puterea dragostei 12 decembrie 2018
Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 20 din 11 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l carei sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea sens, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 20 difuzata astazi 11 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

După emisiunea de ieri am ramas cu un gust amar, ce emisiune este asta? de circ sau despre iubire?

UPDATE! EPISOD COMPLET => Vizionare placuta.

error: Content is protected !!