Puterea Dragostei 11 Septembrie 2019 Sezonul 2 Ep 52

Am descoperit ca Paula este o fata sensibila si chiar daca nu a spus nimanui ieri am vazut ca este indragostita de Jador, si pana acum nu a spus nimanui, la cum plangea in emisiune imi aduce aminte de plusica, insa sentimentele ei nu par a fi apreciate de Jador care in ultima perioada a fost curtat de mai multe fete inclusiv Mariana care in gala tot la fel a declarat ca isi doreste sa aiba langa ea, ca sot un barbat precum Jador si care se comporta copilareste prin fata camerelor.

Intre Jador si Mocanu exista un secret pe care dupa cum se vede nu pare sa il divulge intrucat face referire la Andra, concurenta care i-a captat pe amandoi in mrejele ei si care a fost chiar apreciata printr-un sarut oferit ambilor baieti, situatia in schimb nu este prea roz intre Bianca si Livian pentru ca Ligi chiar daca nu recunoaste il place pe acesta si se considera a fi principala in fata lui pe langa Bianca.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 11 septembrie 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 52 difuzata astazi 11 septembrie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

Poate iti place si

Imi place dansul

Imi place dansul Episodul 5 din 15 Septembrie 2019

In aceasta seara conteaza foarte mult prestatia fiecarui concurent dar bineinteles si voturile celor de …

2 comments

  1. Bravo Livian fa ceea ce simti și nu bagati în seamă invidioși voi iubiți-vă și ei se vor satura până la urmă să tot bage intrigi și să-și bage nasul unde nu le fierbe oala

  2. DOMNISOARA LIGI SE DA FATA FINUTA DAR AR TREBUI SA-I FIE RUSINE DE COMPORTAMENTUL PE CARE IL ARE CU BIANCA, LIGI SE DA SFANTA DAR ARE UN VOCABULAR FOARTE PROST, A JIGNIT PE TOATA LUMEA DIN CASA SI MEREU O JIGNESTE PE BIANCA, PE URMA SPUNE CA BIANCA A JIGNITO PE EA,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *