Puterea Dragostei 10 Aprilie 2020 Ep 264

Nehotarat in privinta Biancai si plin de idei impotriva relationarii dintre ei Livian are o banuiala ca cea pe care a iubit-o dupa cum spuse el nu i-a fost fidel pe parcursul intregului timp si desi nu vrea sa auda si parerea Biancai acesta in continuare nu-i mai ofera atentia de odinioara. Ieri Ligi si Pirui s-au certat toata ziua iar prietenia dintre cele doua pare sa dispara incet, Bianca arunca acuzatii la adresa Bernei care spune ca ea si Livian isi arunca priviri subtile desi aceasta a spus ca el este unul dintre cei pe care ii apreciaza din intreaga casa, Gabriel si Daiana traiesc o dragoste cu nabadai la cote maxime iar Filip ii aduce un ursulet cadou iubitei sale. Vazand-o tot timpul trista Catalin a incercat sa alunge supararea Ligiei care a facut-o sa verse lacrimi amare, Bianca a pus tunurile pe Livian si vrea sa afle daca a mintit sau totul este doar un joc strategic.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 10 aprilie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 16:00, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 264 difuzata astazi 10 aprilie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.


Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!