Puterea dragostei 1 ianuarie 2019 episodul 38

Doar mie mi se pare ca Larisa, noua concurenta este arogantă? A venit aici sa isi faca reclama la salon. Este cea mai fake concurentă. Plus are cam multe fite si figuri.
P.S. Stiu ca imi veți sări în cap ca ati vazut-o o femeie matură și frumoasa dar nu v-ati gandit ca poarta o mască?

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 38 din 1 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 38 difuzata astazi 1 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! EPISODUL este COMPLET. => Vizionare placuta.

Poate iti place si

Lacrimi la marea neagra

Lacrimi la marea neagra Episodul 32 din 15 Octombrie 2019

Cemil afla ca Vedat a fost cel care a facuto pe Mecan sa sufere pana …

3 comments

  1. Claudia maria Mares

    Pe bune ce cauta una ca larisa aici?ptr ca ea se crede atat de inteligenta.lasa emisiunea sa continuie fara tine.din puctul meu de vedere nu ai ce cauta si in afara de asta din cauza asta evit sa mai urmaresc emisiunea.

  2. Nu imi place aceasta fata Larisa sau cum se cheama.nu vreau sa mai vad emisiunea.si sa o lase in pace pe Bianca sincer.iar none chiar se crede un don Juan.

  3. Nu imi place Larisa! A venit doar ptr Bine dar nu recunoaște! Se crede femeie deșteaptă și nu doreste sa fie comparată cu un ” copil prost” dar acel copil le-a dat cea mai sinceră lecție! A spus că îi place de None si isi asuma fata de alte ” femei” care se ascund dupa degete! Ma surprinde însă atitudinea Andreei care permite astfel de ieșiri din partea stimabilelor femei care se cred fatale si cu multe cărți citite dar n-au gasit afara nici un suflet pereche! Sincer, None ar merita un cartonaș galben sau sa fie un pic votat de colegi ca sa se trezească la realitate… Nici Roxana nu este sinceră, râde si vorbeste mult prost si fara rost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *