Puterea dragostei 1 decembrie 2018 episodul 12

Inca un cuplu, de aceasta data Daniel si Rafaela care de la o vreme nu prea este bine vazuta in casa fetelor, chiar daca unele dintre fete nu recunosc acest lucru, au decis sa iasa sa ia cina in oras, Marina a fost astazi tulburata, a crezut ca o sa fie eliminata si a inceput sa planga, pe de alta parte tensiunea s-a resimtit cand au aflat care este concurentul preferat a-l publicului.

Un nou format in televiziunea Romaneasca, emisiunea ‘Puterea dragostei‘ este destinata persoanelor care vor sa isi intalneasca marea dragoste, fara a tine cont de faptul ca iubirea lor este in prim planul camerelor de filmat.
Puterea dragostei 1 decembrie 2018 episodul 12
Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 12 din 1 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la oree 10:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:00, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l carei sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea sens, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 12 difuzata astazi 1 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Aniela a fost putin ca o leoaica astazi, aceasta nu a mai suportat faptul ca a fost asociata cu fosta concurenta Bianca, in acelasi timp concurentii au fost pusi sa isi dea cu parerea unul despre celalalt, Rafaela nu se da batuta, aceasta continua sa fie intr-un conflict cu aproape toti baietii din casa dragostei.

EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET.

Poate iti place si

las fierbinti sezonul 15

Las fierbinti 20 August 2019 sezonul 15 episodul 73

Daca in combinatia lui Giani a intervenit inevitabil Bobita de i-a stricat mica lui afacere …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *