Profu’ Sezonul 2 episodul 3 din 25 Februarie 2021

Crezand ca a plecat sa isi urmeze visul Misu o intalneste pe Profa chiar in acasi scoala si pentru ca el nu s-a interesat deloc de ea, aceasta il respinge si il trateaza fara prea multa implicare, totusi vazandu-l in preajma altor femei, devine geloasa iar sentimente din trecut par a se infiripa din nou in inima acesteia, elevii sunt adusi pentru noi antrenamente chiar si duminica asta drept lectie.

Surprizele nu mai sunt dorite de catre unii elevi, tot ce isi doresc este sa isi poata recupera cumva viata lor inapoi, aceasta a fost confesiunea facuta de catre o eleva motivand ca nu poate reveni la scoala pentru ca este si pusa intr-o situatie proasta de colectivul de elevi ca nu inteleg situatia ei.

Profu’ 25 Februarie 2021 Online

Explicatiile sunt cerute la cel mai inalt nivel, iar directorul ii spune acestuia sa o ajute fata pe care a pus-o aproape intr-un scaun cu rotile si pentru ca are si sustinere se cere unitate de colegi.
Ideea de a-i ajuta a intervenit ca urmare a diferitelor probleme pe care deja le stim si se practica aproape in toate scolile din nefericire si stim cu totii ca unii sunt discriminati sau santajati ori intalnesc situatii in care drepturile le sunt incalcate. Pentru ca peisajul sa fie complet, din el nu dispare nici directorul care este putin mai incapatanat si chiar daca unele situatii rele se petrec direct sub nasul sau, nu reuseste niciodata sa le dea de cap, si intervenita lui Profu’ pare sa fie chiar benefica motiv pentru care nu prea intervine de teama ca nu le poate controla. Insa totul pare sa ajunga intr-un punct in care doar o singura femeie reuseste sa-i strice unele planuri si aceea este Ana Casian care fiind noua ii atrage acestuia atentia, si reuseste chiar sa-i dea un cumul de sentimente.

Fiecare episod il putem urmari doar joi seara dupa orele 21.30 si care timp de mai bine de o ora avem parte de cele mai interesante intamplari difuzate din Profu’ Sezonul 2 Episodul 3 din data de 25 Februarie 2021 care in mod sigur nu vor crea dependenta, ci ne v-a apropia si mai mult de momentele ce vor urma.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!