Poftiti la circ episodul 26 din 23 Februarie 2021

Curatenia in circ incepe sa isi faca simtita prezenta si odata ce rudele lui nea Marin au aparut si ele sa dea o mana de ajutor vor experimenta pe propria piele cum este sa petreci o zi de munca alaturi de el, chiar si sub imperiul fricii de loviturile lui unii tot gasesc momente de glume, dar marile ambitii ale acestuia se vor concentra pe spectacol si va aduce dansurile sale direct in arena, acolo unde dansul popular spune totul.

Vor iesi la iveala valorile pe care nea Marin le cultiva an de an, traditie, prietenie, dragoste si familie, o imagine atat de clara si de vie care nu are cum sa nu se vada in peisaj. Ziua de astazi a inceput frumos iar prietenii de la circ nu au avut un altfel de tratament chiar daca surpriza facuta acestuia a fost uriasa.

Poftiti la Circ episodul 26 din 23 februarie 2021 Online

Propunerile au inceput sa curga odata ce lipsa ideilor nu a oferit alte solutii, fiecare dintre cei prezenti si-au putut aduce aportul asta pentru ca isi doreste ca totul sa fie deosebit, iar emotiile au inceput sa curga.
Intrarea Dianei pe scena a fost una de spectacol, mana acesteia s-a umflat dupa ce a rotit cercul prea mult iar acum are sa se recupereze impreuna echipa sa, aseara a reusit sa iasa cum bine din situatie iar lucrurile au decis exact asa cum si-au dorit, Chirita a recunoscut ca pana la urma momentul cu cerculele a Dianei a fost reusit partial iar acum nu stiu ce vor mai face pentru a trece catre un alt nivel, pentru ca aceasta este mai firava decat celelalte fete, un moment plin de emotie a fost aseara cand Cezar a intrat pe scena si a inceput sa cante, Liviu i-a gasit cateva motive Roxanei cum aceasta ar fi fost putin speriata mai ales ca a avut o mica accidentare.

Descoperim noua aventura a formulei de spectacol ce transmite emotie in Poftiti la circ Episodul 26 cu sperante mari de a gasi noi ajutoare pentru munca primita din 23 februarie 2021 de la ora 20.30 imediat dupa teledifuzarea de la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!