Poftiti la circ episodul 17 din 2 Februarie 2021

Revenirea lui Liviu si a lui Andrei a fost placuta insa acestia cand l-au vazut pe nea Marin ca nu putea sa vorbeasca si-au cam pierdut putin din glumele pe care le aveau cu el, dar imediat ce au aflat ca problema nu este atat de grava precum pare si-au pus frumos bagajele la locul lor si au plecat sa-si intampine si ceilalti colegi care nu stiau cum sa isi mai dea capul de atatea treburi, dar faptul ca doua fete noi sunt alaturi de ei le-a mai ridicat putin moralul, printre saci si baloti unii vor iesi sifonati si toata lumea intra in paine.

Cine se va departa departe de treburi nu o sa fie lasat in urma, pentru ca dupa cum imparte treburile asa trebuie sa le si rezolve, si cum cei doi baieti au fost plecati Nea Marin a profitat sa le faca o surpriza si asa in peisaj a aparut zona de fite, cum nu au uitat ce i-a facut acestia nu prea ofera credibilitate si prima data verifica fiecare obiect ca nu cumva sa fie o capcana pe care sa o primeasca din plin.

Poftiti la Circ episodul 17 din 2 februarie 2021 Online

Subiecte importante sunt luate in serios, fiecare impresie conteaza cel mai mult si cum Oase are un simt de a rata de fiecare data nu spera sa reuseasca ceva bun. Se stie ca Nea Marin este serios in toate si comanda asa trebuie respectata in cel mai scurt timp, daca nu reusesc imediat are si o pedeapsa pentru fiecare. Inainte de a intra la treaba acestora li se arata corturile de cinci stele unde vor trebui sa se odihneasca, si cum toti se asteapta la conditii superbe vin cu bagaje imense care incap toate intr-o singura rulota. Ramane de vazut cum se vor descurca cele patru ajutoare, mai ales ca de aceasta data Liviu si Andrei par sa lipseasca din peisajul circului.

Descoperim noua aventura a formulei de spectacol ce transmite emotie in Poftiti la circ Episodul 17 cu sperante mari de a gasi noi ajutoare pentru munca primita din 2 februarie 2021 de la ora 20.30 imediat dupa teledifuzarea de la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.


Varianta 4.

error: Content is protected !!