Poftiti la circ episodul 16 din 1 Februarie 2021

Pentru prietenii sai Nea Marin isi dedica intreaga vara, dar totul are un scop nobil asa ca isi aduna prietenii pentru a face fata provocarilor, cum unii sunt noi veniti prin zona vor fi intens testati nestiind nici macar ce i-a lovit. Crbl si Oase vin si vor intra direct la munca, in livezi si lanuri aurite sau padure si tractoare, cam peste tot unde necesita interventia omului si cum au de recuperat multe pentru ca pana acum nu au fost la acest show vor fi bucurosi la final sa afle ca vor trebui sa intre in arena inlocuind animalele.

Cu aceleasi pretentii sa iasa perfect si sa fie ireprosabil, dimineata incepe pe acelasi ton cu putina drama pe alocuri, cheeky girls sunt cele doua fete carora li se propune sa aduca cat mai multa lume alaturi de ceilalti baieti care au facut impresie in Asia, inainte de toate Marin le spune povestea celor din circ dar si faptul ca este mult de munca si repede de tot ei trebuie sa se integreze in grupul lor.

Poftiti la Circ episodul 16 din 1 februarie 2021 Online

Subiecte importante sunt luate in serios, fiecare impresie conteaza cel mai mult si cum Oase are un simt de a rata de fiecare data nu spera sa reuseasca ceva bun. Se stie ca Nea Marin este serios in toate si comanda asa trebuie respectata in cel mai scurt timp, daca nu reusesc imediat are si o pedeapsa pentru fiecare. Inainte de a intra la treaba acestora li se arata corturile de cinci stele unde vor trebui sa se odihneasca, si cum toti se asteapta la conditii superbe vin cu bagaje imense care incap toate intr-o singura rulota. Ramane de vazut cum se vor descurca cele patru ajutoare, mai ales ca de aceasta data Liviu si Andrei par sa lipseasca din peisajul circului.

Descoperim noua aventura a formulei de spectacol ce transmite emotie in Poftiti la circ Episodul 16 cu sperante mari de a gasi noi ajutoare pentru munca primita din 1 februarie 2021 de la ora 20.30 imediat dupa teledifuzarea de la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.


Varianta 4.

error: Content is protected !!