Poftiti la circ episodul 8 din 12 ianuarie 2021

Se repeta mult inainte de spectacol pe langa asta se lasa cu sedinte multe dar si mese rotunde la care se pun la cale urmatoarele treburi ce vor urma a fi executate doar pentru ca totul sa fie perfect invitatilor de la circ, cum spectacolul se cere cu de toate, Nea Marin depune eforturi pentru a echilibra situatia iar haosul o sa fie organizat de acesta care trebuie cumva ascultat. Desteptarea a inceput cu Jorge iar pijamalele acestuia au fost motiv de ras si de cate ori vine la emisiune acesta filmeaza iar pe Marin il cam deranjeaza desi a facut bine.

Romica a inteles ca tot ce au facut impreuna este un concept de viata pe care cei de la circ il traiesc zilnic, si de cand a primit vesela de gatit de la Scarlatescu este pus sa faca numai de mancare. Daniela inca nu s-a obisnuit cu rutina si a spus ca de fiecare data ea trebuie sa faca un selfie pentru ca ziua ei sa fie perfecta, Liviu si Andrei au fost si ei luati prin surprindere dar intoarcere sa din camera acestora a fost una plina de transpiratii caci Jorge imediat l-a vazut putin schimbat semn ca acolo a avut loc cumva o lupta de convingere a celor doi.

Poftiti la Circ episodul 8 din 12 ianuarie 2021 HD

Organizarea este cuvant de ordine insa atunci cand scopul este comun si cum echipa care trebuie sa aiba grija ca totul sa fie perfect este putin dezorientata de peisajul in care se afla fiecare misiune de munca le cade cam greu, insa actiunea din bucatarie este una activa atunci cand Nea Marin iese plin de faina iar astfel de gesturi de obicei s-au lasat cu diverse lucruri sparte ori accidentari ale celor care au facut asta.

Descoperim noua aventura a formulei de spectacol ce transmite emotie in Poftiti la circ Episodul 8 cu sperante mari de a gasi noi ajutoare pentru munca primita din 12 ianuarie 2021 de la ora 20.30 imediat dupa teledifuzarea de la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!