Poftiti la circ episodul 22 din 15 Februarie 2021

Impartire sarcinilor aduce din nou discutii si pentru ca unii invitati se afla in posturi de sefi le vor da manifestari adverse, imediat partile sensibile se vor resimti o stana va fi prilejul unor clipe inedite pe care numai cei norocosi le vor putea trai la intensitatea pe care niciodata nu si-ar fi dorit sa o aiba.

Descoperim un talent inasprit la muls caprite, iar Giani Chirita obisnuit sa aiba parte de astfel de munci va oferi o lectie de neuitat colegilor sai, din postura sa de fost fotbalist va demonstra lui Soni si nea Marin ca se pricepe si la muncile pe care acestia i le ofera spre a le gasi rezolvare. Nebunia totala pare sa se fi asternut pentru o scurta perioada de timp, asta poate si din cauza faptului ca muncile la circ s-au cam injumatatit odata cu nunta ce a avut loc si la care se pare dupa ea multi au cazuti aproape epuizati.

Poftiti la Circ episodul 22 din 15 februarie 2021 Online

Pentru un tablou complet nu lipsesc luptele in camp deschis, cheful de caterinca este si el cat cuprinde caci altfel nu se poate cand afara este cer senin, in niciun caz cand te cheama la aventura si munca viteazul nea Marin. Este ziua de pe urma, cea in care vom vedea tot ce s-a pregatit de catre nasul mare la nunta lui Soni, o sa fie cu pus mana la treaba si la amenajat plaja iar Andrei o sa fie cel care o sa preia cam totul din prima, Telespan a recunoscut ca ziua aceasta nu are chef de munca si in timp ce fetele pregateau buchetele de flori acesta se odihnea linistit, dar mai tarziu munca apare pe capul sau si o sa aiba de curatat cateva kilograme de cartofi, se vor face marturii din scoici dupa lupte titanice iar Ana va savura prima ei cafea alaturi de chef Scarlatescu.

Descoperim noua aventura a formulei de spectacol ce transmite emotie in Poftiti la circ Episodul 22 cu sperante mari de a gasi noi ajutoare pentru munca primita din 15 februarie 2021 de la ora 20.30 imediat dupa teledifuzarea de la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.


Varianta 4.

error: Content is protected !!