Poftiti la circ episodul 12 din 20 ianuarie 2021

Aflate la malul marii vedetele vac primele valuri, insa nebunia se asterne imediat ce glumele incep sa apara atat din partea fetelor cat si a baietilor, insa nea Marin asa cum il stim un zeu al faptelor bune nu are de gand sa-i lase sa respire nicio clipita. Dar mai tarziu toti isi vor gasi momentul ideal pentru a se relaxa fara a fi vazut de alti ochi posibil invidiosi, se incinge treaba odata ce vedetele sunt puse la facut curatenie la animale.

Cei trei muschetari isi continua seria de aventuri in stilul care i-a facut celebrii, misiunea lor este sa amplaseze intreaga scena chiar in mijlocul naturii iar cei mai harnici sunt recompensati prin laude, muschii lui Dorian par sa isi faca vizibil rutina prin ridicarea celor mai mari greutati, insa in tarcul animalelor Cosmin pune la cale cu Ruby un micul plan prin care sa il enerveze pe Nea Marin, dar totul se intoarce impotriva lor caci vantul nu le-a fost un bun prieten. Liviu este convins ca dupa ce vor iesi de la circ se poate angaja oriunde dar toate eforturile vor fi rasplatite cu o sala plina, unii chiar pe dinafara vor astepta sa nimereasca un loc liber.

Poftiti la Circ episodul 12 din 20 ianuarie 2021 Online

Dupa intreaga munca la care toti au luat parte, necazul se arata la final cand un actor da gres prin reprezentarea sa si Nea Marin este pus sa intervina pentru a linisti putin lumea, Dorian pare de negasit in timp ce acesta striga la el sa aduca microfoanele, in ciuda evenimentelor totul are sa isi gaseasca rezolvare. In timpul zilei aflam chiar de la Ruby cum branza se culege si l-a determinat pe Marin sa rada de afirmatia sa mai ales ca a gresit.

Descoperim noua aventura a formulei de spectacol ce transmite emotie in Poftiti la circ Episodul 12 cu sperante mari de a gasi noi ajutoare pentru munca primita din 20 ianuarie 2021 de la ora 20.30 imediat dupa teledifuzarea de la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!