Poftiti in Dobrogea episodul 6 din 17 Ianuarie 2024

Surpriza pusa la cale de nea Marin a reusit, Soni a crezut ca daca va ajunge la o ferma va petrece insa asteptarile sale au fost cuprinse de dezamagire atunci cand a fost pus la munca, desi a incercat sa ofere cateva motive sa nu se puna la munca spre final nu i-a reusit, daca pana acum la culesul de melci li s-a parut o treaba dificila, munca la o stana nu este deloc usoara iar mirosul a fost cel care i-a dat de furca, Ricky a inceput sa comunice in felul sau cu oile si chiar a fost amuzant.

Diana a demonstrat ca desi isi dorea sa ii ajute pe ceilalti colegi, nu prea i-a reusit astfel ca domnul de la ferma a reusit sa o ajute sa aiba si ea putin lapte pe care trebuia ulterior sa il si foloseasca, asa atat ea cat si Ricky au invatat cum sa se descurce in viata, de cealalta parte Melinda a incercat sa nu-i fie rau de mare si s-a concentrat pe indicatiile primite de la Joaquin, ulterior se pare ca a reusit sa invete si cum sa manance fructe de mare pe care initial nu le placea.

Poftiti in Dobrogea episodul 6 online 17 ianuarie 2024

Toata energia buna pe care cu fiecare editie o prezinta, ca fiind un nestatornic si un vesnic neobosit, nea Marina a demonstrat ca daca are de pus in scena un spectacol el trebuie sa iasa ca la carte si ceilalti toti trebuie sa lucreze in front comun pentru ca misiunea lui sa fie una de succes. Celebritatile isi grabesc pasii intr-o directie dedicata cu devotament atat muncii, cat si distractiei, toate descoperind spectacolul care isi propune sa asiste fiecare fermier din regiune. Primele vedete se confrunta cu dificultati si vor constata ca unele sarcini nu sunt atat de simple pe cat le ofera acelasi Nea Marin in fiecare zi care trece. De-a lungul sezoanelor, am putut observa cum un avans modest in munca a adus beneficii pentru cei implicati, subliniind cresterea onoarei asociate cu numele lui Nea Marin in fiecare zi.

Ajuns la o anumita varsta in cadrul celui de-al zecelea sezon, acest spectacol promite o revenire impresionanta, cu premiera programata pentru seara de luni, doar pe Antena 1, fiecare saptamana va fi imbogatita cu momente autentice de distractie, deoarece emisiunea va fi transmisa in zilele de luni, marti si miercuri, astfel, invitatii sunt indemnati sa se bucure de calatoriile si farmecul distinct aduse de Nea Marin in inima pitoreasca a Dobrogei. Pe acelasi ritm si o atmosfera intriganta se reincepe povestea celor mai bune momente iar lucrurile sunt greu de schimbat in aparenta lor, totusi vedetele sunt alaturi de orice misiune oricat de dificila se anunta la Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea Episodul 6, deveniti musafiri in diverse orase se incearca descoperirea obiceiurilor, identitatea cat si cultura si traditiile zonelor ascunse din tara incepand cu 17 ianuarie 2024 de la ora 20.30 pe blogulmeu.net imediat dupa teledifuzare la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!