Poftiti in Dobrogea episodul 4 din 15 Ianuarie 2024

Doar cateva zile de liniste a fost pentru ceilalti participanti la misiunea lui nea Marin, ca odata ce Liviu si Andrei si-au facut aparitia lucrurile s-au intors per general invers, cei trei au format combinatia cea mai de temut asta pentru ca nu se stie niciodata cand unul dintre ei are ceva in minte si chiar pune in aplicare, si cum de multe ori situatiile au fost impresionante ceilalti se retrag in liniste pentru a nu deveni si ei victime colaterale ale conflictului dintre nea Marin.

Morosanu nu a dorit deloc sa se implice in actiunea acelora insa este constient ca in unele situatii a fost tradat, ca si atunci cand se relaxa la o bere si nea Marin a venit pe neveste, pregatirea legumelor si a celorlalte preparate necesare lui Cristi pentru a oferi invitatilor ce vor concerta a fost in toi iar priceperea fiecaruia a fost la cote inalte, deci pe langa situatiile comice treaba a fost executata asa cum a fost primita, iar spre final lucrurile au fost apreciate.

Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea episodul 4 din 15 ianuarie 2024

Toti au inteles ca oamenii de acasa asta isi doresc, sa vada oameni muncitori si hazlii iar bucuria va fi de cele mai multe ori de partea lui nea Marin, ca pana la urma el asta isi doreste sa aiba si lucrurile terminate dar si distractia. Celebritatile isi grabesc pasii intr-o directie dedicata cu devotament atat muncii, cat si distractiei, toate descoperind spectacolul care isi propune sa asiste fiecare fermier din regiune. Primele vedete se confrunta cu dificultati si vor constata ca unele sarcini nu sunt atat de simple pe cat le ofera acelasi Nea Marin in fiecare zi care trece. De-a lungul sezoanelor, am putut observa cum un avans modest in munca a adus beneficii pentru cei implicati, subliniind cresterea onoarei asociate cu numele lui Nea Marin in fiecare zi.

Ajuns la o anumita varsta in cadrul celui de-al zecelea sezon, acest spectacol promite o revenire impresionanta, cu premiera programata pentru seara de luni, doar pe Antena 1, fiecare saptamana va fi imbogatita cu momente autentice de distractie, deoarece emisiunea va fi transmisa in zilele de luni, marti si miercuri, astfel, invitatii sunt indemnati sa se bucure de calatoriile si farmecul distinct aduse de Nea Marin in inima pitoreasca a Dobrogei. Pe acelasi ritm si o atmosfera intriganta se reincepe povestea celor mai bune momente iar lucrurile sunt greu de schimbat in aparenta lor, totusi vedetele sunt alaturi de orice misiune oricat de dificila se anunta la Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea Episodul 4, deveniti musafiri in diverse orase se incearca descoperirea obiceiurilor, identitatea cat si cultura si traditiile zonelor ascunse din tara incepand cu 15 ianuarie 2024 de la ora 20.30 pe blogulmeu.net imediat dupa teledifuzare la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!