Poftiti in Dobrogea episodul 2 din 9 Ianuarie 2024

Repetitiile si anume dansurile au inceput de la prima zi, impreuna cu Edi, finul lui nea Marin am putut vedea o sumedenie de momente, Morosanu este constient ca nu a mai dansat de ceva ani si nu stie daca evolutia lui o sa fie pe placul lui Marin, si este evident ca energia lui este tot mai trecuta si totusi prima actiunea a lor a fost sa se duca la un domn la stuf, acolo unde au trebuit sa invete fiecare miscare, totusi curiozitatea unora a fost trecuta peste orice masura.

Nea Marin il intampina pe Rikito printr-o observatie plina de haz, iar japonezul impartaseste o anecdota legata de neplacerea coregrafului de a descoperi sursa sunetelor in diminetile devreme. In acea perioada, Paula Chirila se relaxeaza pe o sezlong, bucurandu-se de caldura razelor solare. Odata ce toti se aduna la masa, Nea Marin reia subiectul enigmatic al sunetelor surprinse in primele ore ale diminetii.

Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea episodul 2 din 9 ianuarie 2024

Prima editie a fost plina de surprize si dorinta lui nea Marin a fost sa aiba cat mai multi oameni prezenti la concertul pe care il vor organiza, asa ca din prima zi munca a fost evidenta, si la toti oamenii la care trebuia sa se duca invitatia trebuia sa fie pe masura. Celebritatile isi grabesc pasii intr-o directie dedicata cu devotament atat muncii, cat si distractiei, toate descoperind spectacolul care isi propune sa asiste fiecare fermier din regiune. Primele vedete se confrunta cu dificultati si vor constata ca unele sarcini nu sunt atat de simple pe cat le ofera acelasi Nea Marin in fiecare zi care trece. De-a lungul sezoanelor, am putut observa cum un avans modest in munca a adus beneficii pentru cei implicati, subliniind cresterea onoarei asociate cu numele lui Nea Marin in fiecare zi.

Ajuns la o anumita varsta in cadrul celui de-al zecelea sezon, acest spectacol promite o revenire impresionanta, cu premiera programata pentru seara de luni, doar pe Antena 1, fiecare saptamana va fi imbogatita cu momente autentice de distractie, deoarece emisiunea va fi transmisa in zilele de luni, marti si miercuri, astfel, invitatii sunt indemnati sa se bucure de calatoriile si farmecul distinct aduse de Nea Marin in inima pitoreasca a Dobrogei. Pe acelasi ritm si o atmosfera intriganta se reincepe povestea celor mai bune momente iar lucrurile sunt greu de schimbat in aparenta lor, totusi vedetele sunt alaturi de orice misiune oricat de dificila se anunta la Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea Episodul 2 , deveniti musafiri in diverse orase se incearca descoperirea obiceiurilor, identitatea cat si cultura si traditiile zonelor ascunse din tara incepand cu 9 ianuarie 2024 de la ora 20.30 pe blogulmeu.net imediat dupa teledifuzare la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!