Nu ma cunosti

Exista unele persoane care cred ca stiu totul si mai mult decat atat, se simt in masura de a te lua peste picior de fata cu alti ratati pentru a se simti foarte tari.nu ma cunosti

Insa nu aceasta este partea ce ma mira. Pe mine (inca) ma mira ca toti au impresia ca te cunosc, toti au impresia ca stiu la ce se rezuma relatia ta cu alti oameni si mai ales, toti stiu frate ce-o sa faci in viata. Adica… nu stiu eu cat din ceea ce mi-am propus voi reusi sa duc la capat si ei stiu tot ce am facut, fac si voi face.

Cred am mai zis-o de cateva ori pe blog(mintea mea se imparte acum intre materia pentru examenul de stiinte politice si conceperea acestui post, deci memoria nu e folosita la capacitate maxima) ca m-am saturat de oamenii de genul acesta. Nu vreau sa mai fiu criticata dupa faptul ca tin enorm de mult la unele persoane si demonstrez asta, dupa faptul ca am niste scopuri in viata ceva mai… neobisnuite pentru unii, dupa faptul ca vreau sa ma perfectionez intr-un anumit domeniu.

Prefer sa ma critici dupa ceea ce scriu aici, dupa comportamentul meu, dupa altele decat dupa relatia mea cu anumite persoane pentru ca nu stii care este aia!!! E treaba mea si nu trebuie sa o comentezi tu ca nu am nevoie de parerea unor persoane care-si petrec timpul incercand sa para “jmekeri” intre niste oameni care n-au altceva de facut decat de a se lauda, chiar si cu chestii care n-ar fi in stare in viata lor sa le faca.

error: Content is protected !!