Ninja Warrior România Episodul 7 din 21 octombrie 2018

Dupa saptamanii pline de emotii, efort si ratari, cei mai buni concurenti calificati, vor da tot ce au mai bun pentru a obtine un loc in marea finala, in calea lor stau noua dintre cele mai provocatoare obstacole, concurentii trebuie sa fie si mai rapizi, dar si mai concentrati ca pana acum.

Fiecare centimetru si fiecare secunda conteaza pentru ca doar 25 dintre ei vor ajunge in marea finala, emotiile vor fi mari pentru ca nimeni nu o sa fie in siguranta pana la sfarsitul celei de-a doua semifinala, aceasta este competitia si daca vrei sa castigi trebuie sa lupti.
Ninja Warrior România Episodul 7 din 21 octombrie 2018
Ninja Warrior Romania, este emisiunea de tip concurs de testarea abilitatilor, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, vor fi sute de concurenti care vor incerca sa treaca peste etapele concursului si numai cei mai buni vor trece mai departe, probele la care sunt supusi depasesc aproape cu mult normalitatea.

In fiecare editie se vor alege cate 10 finalisti care vor merge catre alti semifinalisti deja alesi prin aceleasi probe, publicul ca de fiecare data este plin de nerabdare, asta pentru ca vreme de cateva saptamanii cei mai puternici Romanii de prin toate colturile tarii au smuls cele mai puternice aplauze si felicitari. In aceasta competitie unii castiga, iar altii pierd pentru ca asa este in orice concurs de acest tip.

Pana acum am putut vedea concurenti de toate varstele si cu priceperi diferite domenii care nu aveau nici un fel de legatura cu probele din Ninja Warrior, unii au reusit sa treaca mai departe, altii nu poate si norocul sa fie de vina.
Fiecare a venit cu un scop, unii au declarat ca suma de banii daca ar fi sa o castige o vor dona iar altii si-au facut chiar planuri de viitor, ca si pont concentrarea si prinderea este totul, forta trebuie folosita si ea in mod corect.

Asteptam cu sufletul la gura sa inceapa concursul, pana acum am gasit cei mai buni ninja din Romania, astazi concurentii se vor bate pentru cele 25 de locuri din marea finala, urmareste aici Ninja Warrior România Episodul 7 emisiunea este acum disponibila din data de 21 octombrie 2018 integrala si o puteti viziona, imediat dupa difuzarea la tv.

Episodul este disponibil complet => 1 ORA si 48 MINUTE

error: Content is protected !!