Ninja Warrior România Episodul 6 din 14 octombrie 2018

Pentru unii concurenti din editia trecuta cursa s-a oprit in apa, si numai 10 dintre ei au gustat victoria, si-au castigat dreptul de a merge mai departe. Lupta pentru marea finala incepe si toata actiunea si emotiile au loc in prima semifinala din aceasta seara.

Emotiile vor disparea din calea concurentilor care sunt si mai decisi pentru a ajunge la marele premiu mai ales acum dupa ce si-au testat abilitatile si fortele in probele care nu au fost deloc usoare, fiecare concurent spera sa ajunga cat mai departe si, de ce nu sa fie chiar el castigatorul desemnat din competitia Ninja Warrior care a facut show exemplar de cand a inceput sa ruleze pe micile ecrane.
Ninja Warrior România Episodul 6 din 14 octombrie 2018
Ninja Warrior Romania, este emisiunea de tip concurs de testarea abilitatilor, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, vor fi sute de concurenti care vor incerca sa treaca peste etapele concursului si numai cei mai buni vor trece mai departe, probele la care sunt supusi depasesc aproape cu mult normalitatea.

In fiecare editie se vor alege cate 10 finalisti care vor merge catre alti semifinalisti deja alesi prin aceleasi probe, publicul ca de fiecare data este plin de nerabdare, asta pentru ca vreme de cateva saptamanii cei mai puternici Romanii de prin toate colturile tarii au smuls cele mai puternice aplauze si felicitari. In aceasta competitie unii castiga, iar altii pierd pentru ca asa este in orice concurs de acest tip.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!