Ninja Warrior România Episodul 6 din 14 octombrie 2018

Pentru unii concurenti din editia trecuta cursa s-a oprit in apa, si numai 10 dintre ei au gustat victoria, si-au castigat dreptul de a merge mai departe. Lupta pentru marea finala incepe si toata actiunea si emotiile au loc in prima semifinala din aceasta seara.

Emotiile vor disparea din calea concurentilor care sunt si mai decisi pentru a ajunge la marele premiu mai ales acum dupa ce si-au testat abilitatile si fortele in probele care nu au fost deloc usoare, fiecare concurent spera sa ajunga cat mai departe si, de ce nu sa fie chiar el castigatorul desemnat din competitia Ninja Warrior care a facut show exemplar de cand a inceput sa ruleze pe micile ecrane.
Ninja Warrior România Episodul 6 din 14 octombrie 2018
Ninja Warrior Romania, este emisiunea de tip concurs de testarea abilitatilor, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, vor fi sute de concurenti care vor incerca sa treaca peste etapele concursului si numai cei mai buni vor trece mai departe, probele la care sunt supusi depasesc aproape cu mult normalitatea.

In fiecare editie se vor alege cate 10 finalisti care vor merge catre alti semifinalisti deja alesi prin aceleasi probe, publicul ca de fiecare data este plin de nerabdare, asta pentru ca vreme de cateva saptamanii cei mai puternici Romanii de prin toate colturile tarii au smuls cele mai puternice aplauze si felicitari. In aceasta competitie unii castiga, iar altii pierd pentru ca asa este in orice concurs de acest tip.

Pana acum am putut vedea concurenti de toate varstele si cu priceperi diferite domenii care nu aveau nici un fel de legatura cu probele din Ninja Warrior, unii au reusit sa treaca mai departe, altii nu poate si norocul sa fie de vina.
Fiecare a venit cu un scop, unii au declarat ca suma de banii daca ar fi sa o castige o vor dona iar altii si-au facut chiar planuri de viitor, ca si pont concentrarea si prinderea este totul, forta trebuie folosita si ea in mod corect.

In aceasta seara, competitia trece la un alt nivel, luptele se dau live si spectacolul va fi pe cinste, cei 10 semifinalisti vor trebui sa treaca peste alte probe care ii vor elimina sau ii vor trimite in finala, urmareste aici Ninja Warrior România Episodul 6 emisiune disponibila din data de 14 octombrie 2018 editie integrala o puteti viziona, imediat dupa difuzarea la tv, in format complet.

error: Content is protected !!