Ninja Warrior România Episodul 3 din 23 septembrie 2018

In aceasta seara, se continua editia de foc precedenta, noi probe ii asteapta pe concurenti pentru batalia din marea finala, in aceasta competitie numai tu poti deveni propriul tau erou care se poate scapa de toate obstacolele.
Ninja Warrior România Episodul 3 din 23 septembrie 2018
Saptamana trecuta 45 de concurenti s-au confruntat cu cea mai mare provocare din viata lor, si nu toti au reusit sa iasa uscati la mal, doar 10, cei mai puternici, cei mai curajosii au reusit si ei si-au castigat dreptul de a fi in semifinale, alti 45 de concurenti isi vor testa limitele in cea mai provocatoare cursa cu obstacole din istoria televiziunii.

Ei s-au pregatit fiecare in felul sau, luni si ani de antrenamente si o singura forta, oamenii obisnuiti manati de acelasi vis, visul de a-i transforma in eroi, asta inseamna Ninja Warrior.

Si astazi concurenti foarte motivati au venit sa se lupte in cursa de obstacole unde ii asteapta bare de otel si funii dar si apa. Fiecare concurent va apela la cele mai bune arme ale lor dar si priceperi si totusi dintre ei numai 10 vor trebui sa ajunga sa ocupe locurile disponibile pentru a-si asigura locul in semifinale.
Dincolo de forta fiecare concurent are o tarie proprie de caracter, dincolo de limite se descopera spectacolul total.

Urmareste emisiunea spectacol care sfideaza orice limita numai in Ninja Warrior România Episodul 3 din data de 23 septembrie 2018 episod disponibil online complet.

Partea 1

Partea 2

error: Content is protected !!