Ninja Warrior România Episodul 1

Continuăm primul sezon din Ninja Warrior Romania! Sunt patru trasee pe care concurentii trebuie sa le parcurga, nu mai putin de 43 de obstacole de infrant, pe un munte cat un bloc de opt etaje, la care sa muncit din greu patru zile la rand cu o echipa de peste 120 de oamenii.
ninja warrior romania
Platoul de filmare este unul spectaculor, luminile led si marimea studioului de filmare este uriasa, Ninja Warrior România promite sa aduca un show cum nu a mai fost nicaieri pana acum.

Vor fi 250 de concurenti care vor trebui sa treaca prin etape dificile, oamenii obisniuiti cu meserii obisnuite isi vor incerca ‘taria’ pentru premiul cel mare de 100.000 de euro, in aceasta toamna Ninja Warrior România vine cu show-ul care iti testeaza limitele dar si priceperea.

Data de incepere Ninja Warrior România inca nu a fost dezvaluita insa imediat ce o sa fie publicata oficial o sa va informam, si o sa fie postat primul episod chiar aici, imediat ce incepe pe micile ecrane, pentru inscrieri si detalii accesati ninjawarrior.protv.ro

error: Content is protected !!