Mireasa Sezonul 9 Episodul 21 din 19 Februarie 2024

Unii dintre baieti si-au anuntat clar ca o sa fie o saptamana grea in sensul in care se aduc diverse acuzatii cum sunt doar de spectacol, Cristian pare sa fie in vizorul baietilor si totusi vestile au continuat sa tot apara si anume o despartire a fost imiennta si doua saruturi s-au intamplat, faptul ca in gala Cristian a cerut publicului sa il sustina pe Cristi a deranjat.

In acest sens Valentin a promis razbunare spunand ca a reactionat la impuls si trebuia sa astepte sa vada cine este in cursa de eliminare, petrecerea de sambata a fost una evidenta cu mult spectacol si diverse cunoasteri oprite, Delia si Dedis au avut ore intregi de discutii si cumva au concluzionat ca trebuie sa opresasca cunoasterea pentru ca el se simte doar atras fizic de ea.

Mireasa Sezonul 9 din 19 Februarie 2024 Online

Dezvaluirile care au fost oferite astazi cumva au vrut doar sa puna intr-o lumina proasta cuplul Cristian si Laura iar cel mai deranjat de toate intamplarile a fost Valentin iar supararea lui chiar nu a fost una normala avand in vedere ca nu s-a vorbit la adresa lui sub nicio forma, Cristian a recunoscut ca a fost la el in camera si a vrut sa il impace si sa-i dea sfaturi.


Cu ganduri sincere pentru un viitor apropiat cat si dorinte ferme de a construi o relatie serioasa, fundamentata pe incredere si iubire, intampinam cu entuziasm o noua serie de concurenti, acesta vin cu povestile lor distincte, avand in spate experiente diferite. Au decis sa paraseasca trecutul si sa se indrepte catre oportunitatile unui nou inceput. Acest sezon poate fi descris ca fiind dedicat unei iubiri magice, iar la doar o luna de la despartirea de fostii concurenti, asteptam cu nerabdare sa-i cunoastem pe fiecare in parte si sa aflam povestile lor captivante, asadar incepem pe 19 februarie 2024 momente unice al primelor intalniri isi gasesc sufletul pereche discutand fiecare editie din Mireasa Sezonul 9 Episodul 21 pe larg aici pe blogulmeu.net, difuzarea este de luni si pana vineri de la 14 si pana la ora 17 ca si in precedentele transmisii.

Varianta 1.


Varianta 2.


Capriciile iubirii Sezonul 6 Episodul 21.

error: Content is protected !!