Mireasa Sezonul 2 Episodul 136 din 17 februarie 2021

Strategiile devin mai importante ca niciodata iar pe tabla de sah nu este loc decat pentru un rege si o regina, astfel spus doar un singur cuplu este cel care primeste premiul, avand in vedere cele intamplate in decursul acestei saptamanii putem trage linie si sa spunem in mare cam care ar fi cuplurile care vor intra la votul publicului. Faptul ca Andra si David au avut cateva probleme in ultima vreme denota clar ca intentiile lor nu au fost chiar atat de bine puse la punct, totusi perioada lor de cunoastere a fost una scurta si fara rezultate.

Clasamentul se poate schimba oricand si nimeni nu se afla in siguranta, mai este o singura gala pana la marea finala si in gala de sambata un baiat si o fata sunt in pericol de eliminare si nu exista decat o singura amuleta, voturile si imunitatea sunt ravnite la fel de mult ca iubirea, vom vedea daca Andra si David vor reusi sa domine in peisajul competitiei, Radu si Madalina vor simti fiorii reci a-i pericolului oare? Intr-un cuvant vor putea sa mai faca fata competitiei cand strategiile isi spun cuvantul in fata oricarei provocari.

Mireasa 17 februarie 2021 Online

Lucrurile nu sunt deloc sigure, totul se schimba iar fata favorita se poate schimba de la o saptamana la alta, este atat de incert totul si fanii voteaza in functie de cum simt ca este in pericol favoritii sai asa ca toti cei care vor sa isi sustina preferatii nu trebuie decat sa intre pe aplicatia oferita de staff pentru a putea vota favoritii, este foarte important sa isi poata salva cuplul pe care si-l doresc sa fie castigator.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 136 emisiune difuzata in data de 17 februarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!