Mireasa Sezonul 2 Episodul 124 din 3 februarie 2021

Aparitia unui invitat menit sa indeplineasca dorinta in urma amuletei castigate este aparent suprinzatoare, Claudia este placut impresionata si cumva ar dori sa stie ce gateste. Povestea Madalinei a fost astazi prezentata pe scurt mai ales ca a fost crescuta doar de mama si unicul defect la ea este ca era putin incapatanata si a facut doar cateva greseli, probabil cu noua sansa oferita de Radu ii v-a aduce un viitor mai bun asta pentru ca impreuna au demonstrat ca au sentimente reale unul pentru celalalt si desi perioada de cunoastere a fost cam scurta.

Claudia este suprinsa astazi cand primeste un buchet de flori de la o persoana necunoscuta si alaturi langa el un micut inel, desi nu stie cine i-a facut acest cadou ea il accepta. Cum sambata alti concurenti sunt in pericol de eliminare, baietii deja au avut timp de a schimba cateva vorbe iar printre acestia au fost Alexandru si Davida care cumva se considera colegi de suferinta, considerand ca ei ar fi mai in pericol pentru ca nu sunt oarecum in top.

Mireasa 3 februarie 2021 Online

Dupa cate s-au intamplat in casa baietii incep sa povesteasca pe diverse subiecte inclusiv despre voturile ce vor fi oferite in gala dar si despre amuleta pe care unii o detin si ar putea sa o foloseasca in cazul in care un cuplu s-ar afla in pericol de eliminare, totul tine de fiecare si trebuie sa inteleaga faptul ca in casa desi ai o relatie nu este neaparat ceva sigur, telespectatorii sunt cei care voteaza fiecare concurent.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 124 emisiune difuzata in data de 3 februarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!