Mireasa Sezonul 2 Episodul 122 din 1 februarie 2021

Mihai a simtit ca o poate pierde pe Bianca si faptul ca este mai pesimist l-a determinat sa faca anumite compromisuri si toata situatia si vorbele pe care le-a spus au fost doar la nervi si a fost data de catre atitudinea Biancai. Cu siguranta isi aminteste tot ce a spus si pentru Bianca a fost chiar o noutate si a luat in calcul ca intre ei ar fi o posibila nepotrivire de caractere, si doar in anumite aspecte ar avea potrivire.

Reactia Biancai a fost sesizata de Mihai si a simtit ca o face sa se simta inconfortabila insa imediat ce au mai discutat despre aceste lucruri care au deranjat-o totul s-a rezolvat printr-o intelegere facuta demontand fiecare punct de vedere. Stefania a fost informata de fanii sai cum Madalina se vede ca nu a fost fericita de revenia ei in casa si este normal ca s-a apropiat de Bianca si sustinandu-i relatia nu o va pune pe ea alaturi. Cele doua nu mai au de impartit nimic si Madalina a recunoscut ca a fost mai apropiata de Catalina decat de Stefania si odata cu aparitia ei in casa s-a indepartat si mai mult, iar apropierea Stefaniei de Andra ar fi determinat-o pe Madalina sa se retraga simtind de multe ori ca ar fi vorbit despre ea, motiv pentru care a facut-o sa se retraga din prietenie.

Mireasa 1 februarie 2021 Online

Partea buna este ca nu s-a decimat nicio echipa si Andra este hotarata sa castige propria amuleta sa nu mai depinda de nimeni, si astazi are loc un nou joc care o sa fie la fel de important pentru concurenti, prin acesta pot obtine unele beneficii pe care le pot folosi in gala sau oricand vor avea nevoie de ele.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 122 emisiune difuzata in data de 1 februarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!