Mireasa Sezonul 9 Episodul 1 din 22 Ianuarie 2024

Pe rand atat fetele cat si baietii si-au facut curaj si au venit in casa spunand ca prezenta lor in casa le-ar putea aduce fericirea, cel mai mult de la viata lor de afara le-ar putea lipsi iesirile in oras insa cu timpul se vor obisnui, atunci cand cunoasterile vor incepe sa aiba loc, tinerele au decis sa faca alegeri din inima, sa navigheze in ritmul inimilor lor pentru a gasi o iubire menita sa dureze o viata intreaga.

Mamele intervin pentru a alege fetele pentru intalniri pe nevazute, Maria, o tanara in varsta de 24 de ani, originara din Slatina si cu zodia Varsator, are o inaltime de 1,65 metri si cantareste 58 de kilograme. Ea a lucrat anterior ca asistent manager la un restaurant si se caracterizeaza ca fiind o persoana credincioasa, empatica, impulsiva si cu simtul umorului dezvoltat. In acelasi timp, Cristina, provenind din Constanta, a inceput sa lucreze de la varsta de 14 ani, dorind sa castige independenta financiara de la o varsta frageda. Cu tatuaje si o atitudine indrazneata, afirma ca are un suflet clasic si este o persoana simpla, autentica dintr-o bucata.

Mireasa Sezonul 9 din 22 Ianuarie 2024 Online

Pentru prima data in acest sezon vom cunoaste povestile fetelor care vor trece pragul casei si pentru prima data opt mame vor avea un rol important, toti sunt dornici sa isi cunoasca jumatatea realizand ca pot fi caractere extrem de diferite, o sa fie un sezon extrem de important practic care prinde jumatate de iarna, primavara completa si jumatate din vara, foarte multi dintre ei se vor casatori si poate ca multi nu isi imagineaza asta insa majoritatea ajung pana la urma sa isi indeplineasca visurile.

Cu ganduri sincere pentru un viitor apropiat cat si dorinte ferme de a construi o relatie serioasa, fundamentata pe incredere si iubire, intampinam cu entuziasm o noua serie de concurenti, acesta vin cu povestile lor distincte, avand in spate experiente diferite. Au decis sa paraseasca trecutul si sa se indrepte catre oportunitatile unui nou inceput. Acest sezon poate fi descris ca fiind dedicat unei iubiri magice, iar la doar o luna de la despartirea de fostii concurenti, asteptam cu nerabdare sa-i cunoastem pe fiecare in parte si sa aflam povestile lor captivante, asadar incepem pe 22 ianuarie 2024 momente unice al primelor intalniri isi gasesc sufletul pereche discutand fiecare editie din Mireasa Sezonul 9 Episodul 1 pe larg aici pe blogulmeu.net, difuzarea este de luni si pana vineri de la 14 si pana la ora 17 ca si in precedentele transmisii.

Varianta 1.


Varianta 2.


Capriciile iubirii Sezonul 6 Episodul 1.

 

 

error: Content is protected !!