Mireasa Sezonul 2 Episodul 146 din 28 februarie 2021

Asteptarea a luat sfarsit, si toate intrebarile isi vor gasi raspunsurile acolo unde iubirea este tot ce conteaza emotiile vor opri timpul in loc si cauta expresia fericirii, iar iubirea se dezvaluie in toata splendoare ei, iar in casa Mireasa visele devin realitate. Regulile sunt deja stiute, cuplurile se vor casatori inainte si apoi se vor anunta cei care vor primi premiul si evident fiind desemnati castigatorii acestui secund sezon.

Emotii fara precedent anunta intrarea celor mai frumoase mirese in platou facand astfel o impresie buna, acest show a reusit prin formatul sau sa aduca fericire unor oameni simplii care au avut timp rezervat la dispozitie pentru a se cunoaste pentru ca la finalul acestuia sa vina fiecare cu o decizie care sa le schimbe total viata.

Mireasa 28 februarie 2021 Online

Dragostea nu cunoaste legi, din iubire daruim si invatam iar sperantele au sansa astazi sa devina realitate. Familiile concurentilor dar si fostii colegi au venit in platou pentru a-i sustine pe cei dragi, toti fiind emotionati pentru acest moment toti au nevoie de sustinere asa ca voturile conteaza pentru ca votul este deschis doar pana se anunta inchiderea lui, este un concurs totusi pe care un cuplu il va castiga indeplinind conditia ca se va casatori. Graba Andreei a fost si ea discutata iar aceasta spera cumva sa isi gaseasca jumatatea insa dupa spusele sale nu si-ar fi gasit un ales printre cei 28 de baieti care s-au perindat prin casa.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 146 emisiune difuzata in data de 28 februarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!