Mireasa Sezonul 2 Episodul 144 din 26 februarie 2021

Dupa petrecerea baietilor a venit vremea in care fete vor avea parte de acelasi tratament de distactie, insa unele fete nu par incantate de idei si cer ajutor la camere, totusi Radu a fost cel care s-a transformat alaturi de David care statea ascuns cumva pentru a nu atrage atentia cum si el avea o urma de furie dupa imaginile vazute. Doamna Mia s-a aratat a fi de acord cu petrecerea fetelor iar distractia din acea seara a fost motiv de discutie astazi.

Mai sunt doar doua zile in care unele cupluri isi pot face o impresie despre ce se intampla in casa si mediul competitiei este dificil, Stefania spune ca pentru ea a fost o competitie grea si este la fel si in viata reala si nu are o masca, insa isi doreste sa schimbe cumva reactiile ei la nervi pentru ca arunca cu vorbe care dor.

Mireasa 26 februarie 2021 Online

Revelatia iubirii este cale deschisa catre inima fiecarei fete, o alegere pe care trebuie sa o faca o singura data este asteptata in putin timp de catre public dar si cei prezenti in casa, deciziile sunt dificile pentru ca cele patru cupluri din casa isi disputa intaietatea iar David si Andra sunt asteptati la decizii, nelinistea intampinata de Radu si Madalina nu este diferita de ce am vazut pana acum. Dezamagirile aduc neincrederea iar unele relatii sunt supuse unui test enorm, presiunea este prezenta peste tot iar evolutia tuturor cuplurilor a fost surprinzatoare, la orice suparare reactiile lor au fost unice si traite intens apoi discutate si impacate.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 144 emisiune difuzata in data de 26 februarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!